Stichting O'neil Consult

Bedrijfsprofiel Aanbod Team Stijl Partners Contact
Coaching Coaching met paarden Coaching van Teams Coachings Retraite Communicatie Transformatiespel

Coaching met paarden

 

Vanuit Stonc biedt Carien coaching op persoonlijk vlak aan, evenals begeleiding van teams en groepen geïnspireerd door het wezen van het paard:

 

Paarden zijn symbool van kracht. Binnen Stonc gaat het vooral om het herontdekken van eigen kracht en het verschil zien tussen "voldoen aan een beeld"en "leven vanuit eigen kracht".

 

Paarden leven samen in kuddes. Zij demonstreren ons de kwaliteit van "samen"en synchroniciteit zonder dat iemand inlevert qua persoonlijke ruimte.

 

Paarden zijn ook symbool voor beweging en vrijheid. Ons vrij durven bewegen op het pad van ons leven, onze ontwikkeling, is waar het binnen Stonc om gaat.

 

Paarden balanceren ons op hun rug en inspireren ons acht te slaan op balans tussen onze verschillende aspecten.

 

Naast werken vanuit de inspiratie die paarden bieden werkt Carien ook letterlijk met paarden. Haar bijna zwarte paardje Zoë en de koffie-vos Sandor zijn haar "collega's" bij coaching en counseling. Zij geven hun feedback zeer duidelijk en zonder oordeel; of het nu gaat over leiderschap, vertrouwen, 'samen' of plezier.

 

Carien combineert in haar coaching werk haar eigen ervaring met paarden. Datgene wat zij aan mensen kunnen leren en toevoegen.

 

coachen met paarden