Stichting O'neil Consult

Bedrijfsprofiel Aanbod Team Stijl Partners Contact
Coaching Coaching met paarden Coaching van Teams Coachings Retraite Communicatie Transformatiespel

Communicatie

 

Communicatie is verbinding; zowel tussen mensen onderling als tussen onze eigen binnenwereld en onze expressie in de buitenwereld. Dus zelf een goed beeld krijgen van en in contact zijn met wat we wezenlijk voelen en ten diepste denken, en bereid zijn dit uit te spreken. Dat is wat ons effectief maakt. Als we de moed hebben om eerst goed naar onszelf te luisteren, zijn we ook beter in staat werkelijk te horen wat een ander te zeggen heeft.

 

Voor een goede communicatie is het niet nodig dat iedereen het met elkaar eens is. In tegendeel. Open of collaboratieve communicatie, zoals wij het plegen te noemen, werkt juist als de meningen verschillend zijn. Het ont-dekt en geeft ruimte aan de creativiteit die er in potentie is.

 

Goede verbindingen door open communicatie zijn een weldaad voor zowel het individu, het team als voor het geheel van de organisatie. En het valt écht te leren!

 

In samenwerking met Human Treasures geeft Carien trainingen "Open Communicatie" voor groepen (zowel open inschrijving als bestaande teams).

 

Op gebied van Man/Vrouw communicatie organiseren wij regelmatig de workshop 'Op weg naar een nieuwe balans, Vrouwen en Mannen. Neem contact op voor meer informatie.

 

Ook individueel worden er binnen Stichting O'Neil Consult communicatie trainingen gegeven; vaak met een specifieke situatie als aanleiding.

 

In samenwerking met Gerda van Gemert (dierenarts) geeft Carien cursussen communiceren met dieren. Voor meer informatie zie

http://www.dierenartsgerdavangemert.nl/

 

 Wezenlijke communicatie