Stichting O'neil Consult

Bedrijfsprofiel Aanbod Team Stijl Partners Contact
Coaching Coaching met paarden Coaching van Teams Coachings Retraite Communicatie Transformatiespel

Coachings Retraite

 

Als 'doen' en 'zijn' uit balans zijn. Als de verhoudingen zoek zijn tussen activiteiten en rust. Dan ontstaat het verlangen. Het verlangen naar rust, zodat de balans zich herstelt.

 

In dat geval kan De Boerderij uitkomst bieden. De Boerderij ligt in het Sallandse coulissen landschap tussen Wijhe en Raalte, herbergt paarden, kippen, ganzen, poezen en een hond.... Het is de plek waar Carien Everwijn woont en ruimte biedt aan hen die even tot rust willen komen. Retraite op het platteland.

 

kippen op het erf van O'Neil Consult

 

Er is rust, zowel binnen als buitenshuis. Zitten onder de perenboom, liggen in de hangmat, wandelen langs de wetering. En er is te doen (als het weer de kop op steekt) in de tuin, op het erf, met de dieren....

 

Er is ruimte voor een coachingsgesprek, alleen zijn, een boek lezen, muziek luisteren. De zon en de dieren bepalen het ritme van de dag en bieden zo een natuurlijk kader. 's Nachts is het nog echt donker en kun je genieten van de maan en de sterren. Terug naar de balans.

 

Carien Everwijn is coach en counsellor. Tegenwoordig zelfstandig gevestigd op De Boerderij. Zij geeft individuele coaching en workshops voor groepen; soms geholpen door haar twee paarden.

 

zolderkamer voor coachingsretraite

 

De kosten voor een verblijf van minimaal 5 en maximaal 7 dagen bedragen 250 euro per dag inclusief logies (eigen badkamer en wc) en alle maaltijden,